FOR DECOR & HOME
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Veletrh FOR DECOR začíná již tento čtvrtek, již stavíme, instalujeme a ladíme!


Veletrh přináší jedinečnou příležitost především pro obchodníky a všechny, kdo se zajímají o nejnovější trendy v dekoracích, bytových a kuchyňských doplňcích a dárkovém zboží.

Co můžete očekávat na letošním veletrhu:

1. Nové kolekce pro vánoční sezónu: Představíme vám nejnovější kolekce dekorací a dárků pro letošní vánoční sezónu. Objevte trendy barvy, vzory a styly, které budou dominovat během těchto svátečních dnů.

2. Široký výběr produktů: Veletrh nabídne širokou škálu produktů, od luxusních dekorací, po praktické doplňky a originální dárky pro každou příležitost.

3. Kontrakty: jste obchodník hledající nové dodavatele nebo designér potřebující nové inspirace pro své projekty? Kontraktační veletrh vám umožní navázat cenné obchodní kontakty a objevit nové produkty a řešení.

4. Ideální příležitost: pro setkání s profesionály z odvětví, výměnu zkušeností a navázání nových obchodních vztahů.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou událost, která vás přivede do světa inspirace a inovace v oblasti dekorací, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží. Již tento čtvrtek startujeme a vy můžete být součástí této kreativní a obchodní atmosféry.

Registrace pro obchodníky a odborníky  je zdarma, stačí se přihlásit na našem webovém portálu www.fordecor.cz/registrace

V souběhu můžete navštívit na jednu vstupenku od pátku do soboty také souběžný veletrh SBĚRATEL.

Těšíme se na vás na Veletrhu!






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR DECOR podzim 2023

Závěrečná zpráva 2020

ZZ 2019 DECOR

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje