FOR DECOR & HOME
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Nakupujte na shopex.cz, marketplace PVA EXPO PRAHA


 

Rádi bychom Vám oznámili skvělou novinku!

Na našem marketplace shopex.cz naleznete nového partnera - firmu WMX STORE, která vystavuje na veletrhu Motocykl Praha. Tato společnost je hrdý držitel prestižního certifikátu nejlepšího prodejce PITBIKE. 

 

Tento certifikát nám poskytuje jistotu, že WMX STORE nabízí nejen produkty, ale i odborné znalosti, které zákazníci shopex.cz ocení. Bez ohledu na to, zda jste zkušený jezdec nebo teprve začínáte, WMX STORE vám poskytne všechnu nezbytnou podporu a vybavení, abyste dosáhli svých cílů.

 

 WMX STORE je místo, kde začíná vášeň pro dobrodružství mimo silnici. Díky jejich snaze být jedničkou na trhu a díky prvotřídnímu zákaznickému servisu se stávají skvělým partnerem pro naši komunitu motosport nadšenců.

 

 Jsme velmi nadšeni z této nové spolupráce a pevně věříme, že společně s WMX STORE dokáže zákazníkům shopex.cz nabídnout ještě více možností a nezapomenutelných zážitků.

 

Využijte tuto skvělou příležitost a nakupujte na našem online obchodním portálu shopex.cz, kde můžete objevovat prvotřídní produkty od WMX STORE!

 






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR DECOR podzim 2023

Závěrečná zpráva 2020

ZZ 2019 DECOR

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje