FOR DECOR & HOME
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Exkluzivní veletržní zboží si můžete objednat již dnes


Kontraktační veletrh dekorací, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží FOR DECOR & HOME již tradičně zahajuje podzimní veletržní sezónu na pražském výstavišti PVA EXPO PRAHA. Letos proběhne 7. až 9. září a přinese pestrou nabídku nejen dekorací do interiérů, ale také nastíní trendy pro letošní vánoční svátky. Pro ty, kteří hledají inspiraci z pohodlí domova nebo si chtějí atraktivní zboží objednat online, mohou využít partnerský web veletrhu Shopex.cz.

Veletrh FOR DECOR & HOME přináší bohatou paletu produktů a nápadů pro všechny, kteří chtějí vytvořit stylový a útulný interiér. K vidění bude v Letňanech celoroční i podzimní nabídka zboží a poutavé expozice. S primárním zaměřením na předvánoční kontrakty představí své novinky i oblíbené produkty renomovaní výrobci, velkoobchody, dovozci, e-shopy i rodinné manufaktury. Jejich nové kolekce každoročně přilákají do PVA EXPO PRAHA návštěvníky z řad obchodníků, odborníků, ale i příznivců krásných stylových interiérů.

Pestrý sortiment vánočních dekorací, celoročních bytových doplňků, kuchyňských potřeb i originálního dárkového zboží je k dispozici také na webovém portálu Shopex.cz. Jeho prostřednictvím mají nejen návštěvníci akce jedinečnou příležitost získat produkty, které budou vystaveny právě na veletrhu. Tato marketplace platforma nabízí také přístup k exkluzivním a limitovaným edicím vánočních dekorací a doplňků přímo od vybraných designérů a prodejců. Jaké nabízí výhody?

Veletržní produkty je možné nakupovat nejen během konání akce, ale také po celý rok, a to 7 dní v týdnu, 24 hodin denně. Navíc za konkurenceschopné ceny, kdy nechybí pravidelné slevy, akce či speciální nabídky. Shopex.cz klade také důraz na bezpečnost transakcí zákazníků a nabízí zabezpečené platební brány. Díky spolupráci s prověřenými prodejci, především z řad vystavovatelů na letňanských veletrzích, jsou zásilky doručovány spolehlivě a rychle. Stačí si jen vybrat z široké nabídky. Více na www.shopex.cz.






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR DECOR podzim 2023

Závěrečná zpráva 2020

ZZ 2019 DECOR

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje