FOR DECOR & HOME
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Podzim s FOR DECOR & HOME bude přehlídkou nových trendů


 

Protože termínem konání veletrhu bude raný podzim, stěžejním tématem mnoha vystavovatelů budou právě blížící se vánoční svátky, a tedy nabídka zboží pro obchodníky právě pro toto období. Nejsilněji zastoupeny budou produkty z odvětví dekorací. Na co se mohou návštěvníci veletrhu těšit? Své novinky představí například Klia Praha, velkoobchodní dovozce květin a doplňkového sortimentu ke květinám, který do Česka transportuje řezané i hrnkové květiny z nizozemské burzy v Aalsmeeru. Ze Slovenska přijede do Letňan se svým květinovým portfoliem také Simons trade, firma zaměřená na prodej květin, bytových doplňků i dekorací a dárků.

 

Nové kolekce vánočních dekorací a dárkového zboží, jako jsou svíčky, sošky, svícny i interiérové a zahradní dekorace, představí na svém stánku společnost Decorium. Poptávku po sortimentu umělých květin, dekorativního a dárkového zboží uspokojí ostravská firma Edwilan se svou novou produktovou nabídkou. Firma Autronic osloví obchodníky s výběrem zboží v sekcích umělých květin a stromů, obalů a květináčů, kovových dekorací i výrobků zahradní keramiky. A to jak v klasickém, tak i ve stylu retro, vintage nebo provence.

 

Jako každým rokem zavítá na FOR DECOR & HOME moravská společnost Morex, která pravidelně představuje tradiční košíkářskou výrobu. Navíc nabízí zakázkové práce nebo i materiály, které mají původ z oblastí Číny, Indonésie a Evropy – proutí, pedig, elhar, abaka, papírový provázek, kukuřičný provázek, vodní hyacint, bambus, rákos aj. Jaké zajímavosti z oblasti dekorací a bytových doplňků nabízí pro letošní předvánoční trh, to představí v Letňanech také velkoobchod Harasim.

 

Hojně zastoupené budou na veletrhu i firmy z ostatních oborů. Například společnost Kouzlo starých časů na svém stánku představí repliky historických dekorací, firma BDK Glass zase dekorace skleněné. Novinky ze světa svíček přivezou do Prahy Z-trade a Lima, exkluzivní zboží tohoto druhu nabídnou také zástupci společností Manufaktura Vála nebo Bellecandles. Za hravými a vtipnými dárky se mohou návštěvníci zastavit u značky Nekupto. Především originální dekorace a bytové doplňky ze Španělska, Itálie a Indie přiveze velkoobchod Myris Trade. A mnoho dalšího…

 

Veletrh FOR DECOR & HOME se po vynucené pandemické odmlce vrátí na PVA EXPO PRAHA v plné síle a s širokým portfoliem toho nejlepšího z oboru.

 






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR DECOR podzim 2023

Závěrečná zpráva 2020

ZZ 2019 DECOR

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje