FOR DECOR & HOME
Odebírat novinky
Místo konání - LETŇANY
PVA EXPO PRAHA Výstaviště Letňany

Zúčastněte se jako floristé nebo hodnoťte jako návštěvníci floristickou soutěž NEJHEZČÍ SVATEBNÍ KYTICE


Zúčastněte se jako floristé nebo hodnoťte jako návštěvníci floristickou soutěž NEJHEZČÍ SVATEBNÍ KYTICE

INFORMACE O SOUTĚŽI

Po dvouleté pauze se redakce časopisu Profi Florista rozhodla opět zorganizovat soutěž o Nejhezčí svatební kytici. Cílem soutěže je představit široké veřejnosti práci a dovednosti českých floristů, aby pak ona formou hlasovacích lístků rozhodla, která svatební kytice je nejhezčí. Dlouhodobou snahou časopisu Profi Florista je totiž představovat floristické umění spotřebitelům, a mezi způsoby, jak toho dosáhnout, patří právě naše soutěže: Rosa Pragensis a Nejhezčí svatební kytice. 

Vyhlášení výsledků zveřejníme v prvním čísle časopisu Profi Florista roku 2017. Soutěž se bude konat v termínu od 19. až 21. 1. v rámci veletrhu For Dekor & Home – jarního kontraktačního veletrhu dekorací, skla, bytových a kuchyňských doplňků a dárkového zboží na PVA Letňany Všechny soutěžní práce budou vyfotografovány profesionálním fotografem a zveřejněny ve svatebním vydání časopisu Profi Florista v dubnu 2017. Podrobnější informace budou průběžně doplňovány a zveřejňovány na  facebookovém profilu časopisu Profi Florista.

 

Kontakt pro přihlášení, termín uzávěrky a podmínky soutěže:

Přihlášky a dotazy posílejte e-mailem na adresu soutez@profiflorista.cz do 10. 1. 2017. Uveďte své jméno, kontakty a informaci, zda si soutěžní práci vyzvednete 21. 1. po skončení veletrhu a nebo souhlasíte s její likvidací pořadatelem soutěže. jako bonus obdrží každý soutěžící 20 volných vstupenek na veletrh For Dekor & Home. Za účast v soutěži nebude účtován ŽÁDNÝ registrační poplatek.

Termín odevzdání soutěžních prací:

Hotové soutěžní práce je potřeba doručit do expozice časopisu Profi Florista na veletrhu For Dekor & Home dne 19. 1. mezi 8.00 až 10.00 hod. Organizátor se pokusí zajistit i svoz soutěžních prací z některých částí republiky přímo na výstaviště. O způsobu přepravy budeme včas informovat na našem facebooku.






Více
Plán výstaviště

Závěrečná zpráva FOR DECOR podzim 2023

Závěrečná zpráva 2020

ZZ 2019 DECOR

Facebook
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje